+381 60 5115 948 polet@poletled.com

Sports

Da bi se kreiralo potpuno novo iskustvo live gledanja sportskih događaja, kao i prenosom, sredstva video komunikacije – LED ekrani su postali glavni alat za interakciju sa gledaocima, kao i povezivanje brenda sa navijačima timova. U kombinaciji sa informacionim sistemom realizuje se trojstvo gledalac – video poruka na ekranu – društvene mreže.

Kontaktirajte nas

Semafor - Scoreboard

Za razliku od klasičnih semafora, naši semafori podržavaju mnogo veću količinu informacija, mogućnost emitovanja slike igrača, znaka kluba, vraćanja najboljih elemenata igre, prezentaicju timove, kao i komercijalne poruek sponzora, što u mnogome olakšava finansiranje klubova i sportskih objekata.

U zavisnosti od budžeta, nudimo dve konzole za upravljanje: Polet SCOREBOARD PRO i Polet SCOREBOARD koje smo razvili u saradnju sa firmom GART. /link prema modelima

U slučaju d aprojektujete dvoranu ili radite redizajn, molimo vas kontaktirajte nas da pripremimo projekat semafora.

Modeli korišćeni su Polet F2.5, F4, F5 i F8

Perimeter displays

Već godinama vodeći tip komunikacije brendova na sportskim utakmicama koji predstavlja najjednostanviji način povezivanja tima sa brendom i prikazivanja video poruka brendova na sportskim terenima.

Naši proizvodi Polet SPORT PRO i Polet SPORT su sigurno vodeći po broju instalacija u regionu. Vodeće marketing agencije ili klubovi već poseduju naše linije.

Najčešće korišćeni model je Polet SPORT PP5 PRO.

Media Cube

U potpunosti menja doživljaj gledanja utakmice u zatvorenim halama. Postavljen tako da iz svakog ugla ima unikatnu preglednost, povezan sa sistemom semafora, kamera, interfejsom ka društvenim mrežama, u potpunosti daje jedinstven izgled svakoj dvorani.

Svaki sistem se jedinstveno projektuje i u kombinaciji sa našim softverom omogućuje interaktivnost vaše hale.

Ambijentalni ekrani

Postavljeni su na sporednim pozicijam unutar dvorane u konekciji sa našim HRIDS softverom daju poruke nakon postignutog pogotka, važna obaveštenja, poruke sponzora ili bilo koji drugi podatak.

Omogućuju jedinstven user experience na sportskim događajima.

Vodeće tehnologije su Polet F2.5 i F4.

Pozovite nas

Ili nam pošaljite poruku. Rado ćemo odgovoriti na pitanja o našim LED ekranima.

31000 Užice
Srbija, Kralja Petra I 132

+381 60 5115 948

polet@poletled.com

Pošaljite nam poruku