+381 60 5115 948 polet@poletled.com

Digital Signage & Store Communication

 Sa rastom online trgovine, story telling komunikacija unutar i ispred radnje postaje primarna u daljem razvoju in-store prodaje. To je sredstvo koje kupca stavlja u centar dešavanja i omogućava mu se da se oseti bitnim zašto je potrošio vreme i novac baš na tom mestu.

Jedinstven način da putem video poruke brend ispriča svoju priču i poveže se sa publikom. 

Kontaktirajte nas

Unutrašnji ekrani

Unutrašnji ekrani postaju primarni način komunikacije na mestu prodaje. Razvojem tehnologije i osvajanjem HD rezolucije, isplativost ekrana u odnosu na klasične light-boxeve se sad već ostvaruje nakon godinu dana. Upotrebom patentiranih tehnologija Polet POWER LINE i Polet SIGNAL LINE, u mogućnosti smo da se prilagodimo skoro svim traženim dimenzijama unutar radnje, u koracima po 200 mm, što značajno olakšava posao arhitektama u smislu pronalaženja adekvatne pozicije za video komunikaciju i pričanje priče brenda unutar radnje.

Vodeći modeli displeja su Polet F1.5 PRO, F1.6, F1.8, F2 i F2.5, Polet T3.9.

Spoljni ekrani

Spoljni ekrani su od samog početka bili vodeći uređaji u video komunikaciji ispred mesta kupovine i mesta brenda, kao glavno sredstvo za OOH reklamiranje. I dalje su nezamenljiv alat u privlačenju pažnje prolaznika ka poziciji mesta prodaje i identitetu brenda.

Sa sopstvenim bravarskim pogonom, atestiranim variocima predstavljamo vodećeh implementatora i proizvođača LED ekrana sa godišnjom proizvodnjom od preko 2500 m2.

Paletu proizvoda u ovoj oblasti čine Polet F2.5, F4, F5, F8 i F10.

Pozovite nas

Ili nam pošaljite poruku. Rado ćemo odgovoriti na pitanja o našim LED ekranima.

31000 Užice
Srbija, Kralja Petra I 132

+381 60 5115 948

polet@poletled.com

Pošaljite nam poruku